OM BYHAMZA


byHamza's visjon er å skape positive assosiasjoner og fremheve det vakre arabiske språket, ved å vise at det ikke er forbundet med hat, terrorisme og vold – men nestekjærlighet, håp og drømmer. Enkle ord kan være et lite skritt mot å bryte ned barrierer og motbevise fordommer det arabiske og muslimske samfunnet står ovenfor hver eneste dag.
Inspirert av episoden der en amerikansk student ble kastet ut av flyet for å ha snakket arabisk, startet jeg, Aliaa Noelle Hamza, mitt eget hjerte- og veldedighetsprosjekt. Jeg ønsker å dele kunnskap om andrespråket jeg har vokst opp med, med egne designs pakket inn i gode historier.
I solidaritet med barna i Gaza, har jeg valgt å donere all inntekt til de som trenger det mest. Ved kjøp av en tote bag med en arabisk frase, støtter du en god sak samtidig som du får deg en ny favorittveske 🤎

Produktspesifikasjoner 

Solid og slitesterkt 180 g/m² bomullsnett med stort hovedrom. Det robuste bomullsmaterialet gjør den egnet til å bære tyngre gjenstander. Håndtakene er 30 cm lange og derfor lange nok til å bære vesken på den ene skulderen. 
Materialer: Bomull, 180 g/m2
Størrelse: 38 x 42 cm