OM BYHAMZA


byHamza's visjon er å skape positive assosiasjoner og fremheve det vakre arabiske språket, ved å vise at det ikke er forbundet med hat, terrorisme og vold – men nestekjærlighet, håp og drømmer. Enkle ord kan være et lite skritt mot å bryte ned barrierer og motbevise fordommer det arabiske og muslimske samfunnet står ovenfor hver eneste dag.

Inspirert av episoden der en amerikansk student ble kastet ut av flyet for å ha snakket arabisk, startet jeg, Aliaa Noelle Hamza, mitt eget hjerte- og veldedighetsprosjekt. Jeg ønsker å dele kunnskap om andrespråket jeg har vokst opp med, med egne designs pakket inn i gode historier.

Ved kjøp av en totebag støtter du utsatte områder rammet av jordskjelvet i Syria og Tyrkia. All inntekt går uavkortet til hjelpeorganisasjoners livsviktige arbeid.

Produktspesifikasjoner 

Solid og slitesterkt 180 g/m² bomullsnett med stort hovedrom. Det robuste bomullsmaterialet gjør den egnet til å bære tyngre gjenstander. Håndtakene er 30 cm lange og derfor lange nok til å bære vesken på den ene skulderen. 

Materialer: Bomull, 180 g/m2
Størrelse: 38 x 42 cm